En poursuivant votre navigation sur https://together.memisa.be vous acceptez l'utilisation de cookies et autres technologies similaires pour assurer le fonctionnement nominal du site web (par exemple maintenir votre connexion).

Fermer

Steun 'Fonds Marleen Temmerman', want elk kind verdient een mooie start!

par Tineke Seys

40 €

Projet
terminé

1

contributeur

Partager cette page de collecte

Le projet
Les contributeurs
Commentaires

De geboorte van een kindje is meestal een heuglijk moment, maar helaas is dit niet voor iedereen zo. Daarom zouden wij graag ons geluk delen met mama's, papa's en kindjes in Afrika. Via deze geboortelijst van Memisa schenk je vrouwen een veilige bevalling en gun je andere ouders ook het plezier van een opgroeiend wonder.

Wij kiezen bewust voor 'Fonds Marleen Temmerman' (UGent). Dit fonds ondersteunt de projecten van het International Centre for Reproductive Health (ICRH) en zijn zusterorganisaties in België, Kenia en Mozambique. Al meer dan 25 jaar strijdt Marleen Temmerman voor de gezondheid en seksuele/reproductieve rechten van vrouwen en kinderen. Denk hierbij aan kraamwachthuizen, opvangcentra voor slachtoffers van seksueel geweld, ondersteuning voor lokale onderzoekers, etc. 

Omdat seksuele en reproductieve gezondheid een basisrecht is voor iedereen, waar ook ter wereld.

Voor onze dochter. Voor elke dochter. Voor elke vrouw.

 

Grote dank - "asante sana" - vanuit ons Afrikaans hart, 

Tineke, Matthijs en mini

 
 
 
Voir tout

13/07/2022

LUCIE COOLS

Voir tout

Laisser un message de soutien

Voir tout

Aidez-nous à construire une maternité à Itara (RD du Congo)