En poursuivant votre navigation sur https://together.memisa.be vous acceptez l'utilisation de cookies et autres technologies similaires pour assurer le fonctionnement nominal du site web (par exemple maintenir votre connexion).

Fermer

Rami Zebila

par Elien Vandemaele

40 €

108
jours restants

1

contributeur

Partager cette page de collecte

Le projet
Les contributeurs
Commentaires

Lieve familie en vrienden,

Ik heb het geluk dat mijn mama en papa mij alles kunnen geven wat ik nodig heb. Jammer genoeg is dit niet voor alle kindjes het geval en kunnen niet alle mama's wereldwijd hun kindjes in goede omstandigheden ter wereld brengen. Daarom deel ik graag mijn cadeautjes met andere kindjes en hun mama. Dankzij jullie steun helpen jullie de levens van mama's en kindjes te redden door hen een veilige bevalling en geboorte te schenken.  

Erg bedankt!

Rami, mama Elien en papa Yacine

Extra info over Memisa:

We kozen ervoor om een solidaire geboortelijst aan te maken bij de organisatie Memisa, om zo moeders in verschillende Afrikaanse landen te steunen. Memisa is een Belgische ngo die strijdt voor toegang tot gezondheidszorg voor iedereen. Twee van haar prioriteiten zijn moeder- en kindersterfte.

Iedere dag sterven er wereldwijd 810 vrouwen als gevolg van complicaties tijdens de zwangerschap of bevalling. Sterfgevallen die vermeden kunnen worden mits professionele medische begeleiding. Daarom:

  • Renoveert Memisa gezondheidscentra en materniteiten

  • Rust ze gezondheidscentra en ziekenhuizen uit met medisch materiaal

  • Zorgt de organisatie voor medicijnen

  • Organiseert ze opleidingen voor verpleegkundigen en verloskundigen

Dankzij uw bijdrage aan deze lijst – ongeacht het bedrag – kunnen Memisa en haar partners toekomstige moeders steunen!

Hier vindt u voorbeelden van projecten die reeds zijn uitgevoerd met de financiële ondersteuning van solidaire geboortelijsten: https://together.memisa.be/pages/realisaties 

Bedankt voor uw steun, 

Memisa

 
Voir tout

24/02/2023

Joeri Sissau

Voir tout

Laisser un message de soutien

Voir tout

Créez une liste de naissance et soutenez l’achat d’un échographe pour l’hôpital de Bokonzi (RD du Congo).