En poursuivant votre navigation sur https://together.memisa.be vous acceptez l'utilisation de cookies et autres technologies similaires pour assurer le fonctionnement nominal du site web (par exemple maintenir votre connexion).

Fermer

Noah Lahlali

par Saloua Belahrir

130 €

Projet
terminé

3

contributeurs

Partager cette page de collecte

Le projet
Les contributeurs
Commentaires

 

Waarom ligt dit initiatief van Memisa je nauw aan het hart?
Wij hebben in België zoveel geluk om gemakkelijk toegang te hebben tot uitstekende zorgverlening én medische zorg. Een zwangerschap, de creatie van een nieuw wezen op 9 maanden tijd, is een zware, maar tegelijk een betoverende periode. Het feit dat wij ons hier geen zorgen moeten maken over of de mama (tijdens de zwangerschap, bij de bevalling of daarna) én het kindje goede medische hulp zullen ontvangen, is niet voor iedereen een evidentie. Daarom dat wij graag voor een project van Memisa kiezen, op deze manier geven we andere mama's én kindjes ook iets, wat voor ons zo vanzelfsprekend is: goede medische zorgen!

Goed om te weten: Vanaf een bedrag van € 40 per jaar krijgt u een fiscaal attest. Dit attest ontvangt u in de loop van maart van het jaar volgend op het jaar waarin u een gift deed.

Alvast bedankt namens ons allen!

Saloua en Mohamed

Voir tout

21/03/2022

14/12/2021

21/11/2021

An Moerenhout

Voir tout

Laisser un message de soutien

  • ACV - GC HFB - David/Stefan/Gunter/Wim/Nathalie/Hélène - 21/03/2022

    Hartelijk gefeliciteerd met jullie jongste spruit !
Voir tout

Créez une liste de naissance et soutenez l’achat d’un échographe pour l’hôpital de Bokonzi (RD du Congo).