En poursuivant votre navigation sur https://together.memisa.be vous acceptez l'utilisation de cookies et autres technologies similaires pour assurer le fonctionnement nominal du site web (par exemple maintenir votre connexion).

Fermer

Nina Bertel

par Leen Verstraeten

210 €

Projet
terminé

6

contributeurs

Partager cette page de collecte

Le projet
Les contributeurs
Commentaires
Waarom ligt dit initiatief van Memisa je nauw aan het hart?
Wij steunen Memisa in haar strijd tegen moedersterfte. Met uw steun kopen ze materiaal voor de plaatselijke kraamafdelingen: sterilisator, bevallingstafel, zonnepanelen voor verlichting ’s nachts, etc.

Waarom koos je ervoor om een solidaire lijst aan te maken?
Ik heb het geluk om geboren te worden in België, waar medische zorg heel toegankelijk, betaalbaar en hoogstaand is. Dat mochten mijn ouders al zovele keren ervaren... Ik kreeg ook al heel veel spulletjes van mijn grote zus en nichtje/neefje/vriendjes... Ik zal dus zeker niets tekort komen, integendeel... Help daarom Memisa om ook in Afrika een menswaardige basisgezondheidszorg uit te bouwen. Moedersterfte als gevolg van complicaties tijdens zwangerschap of bevalling is in Afrika een dagelijkse realiteit. Memisa voert actie op verschillende fronten: het opleiden van lokale verpleegkundigen en artsen, zwangere vrouwen motiveren om naar de prenatale consultaties te komen, materniteiten voorzien van degelijk medisch materiaal, tussenkomen in de medische kosten voor de allerarmsten,…

Wil je nog iets toevoegen?
Bedankt!
Voir tout

18/11/2019

Anne Hardy

08/10/2019

Waldo Dekeyser

04/10/2019

Liza Braem

02/10/2019

filip tanghe

02/10/2019

Elise Descamps

29/09/2019

Simon De Ruyter

Voir tout

Laisser un message de soutien

Voir tout

Créez une liste de naissance et soutenez l’achat d’un échographe pour l’hôpital de Bokonzi (RD du Congo).