En poursuivant votre navigation sur https://together.memisa.be vous acceptez l'utilisation de cookies et autres technologies similaires pour assurer le fonctionnement nominal du site web (par exemple maintenir votre connexion).

Fermer

Geboortelijst Daria & Benne

par Daria Uniszkiewicz

1 035 €

Projet
terminé

15

contributeurs

Partager cette page de collecte

Le projet
Les contributeurs
Commentaires

Memisa is een ngo die strijdt voor toegang tot kwaliteitsvolle gezondheidszorg voor iedereen. Memisa bereikt meer dan 7 miljoen mensen in 5 Afrikaanse Landen en in India. De gezondheid van moeders en kinderen is hun prioriteit.

Geen enkele moeder zou zich bij de geboorte van haar kind zorgen hoeven te maken. In België hebben we het geluk toegang te hebben tot de beste medische zorgen en andere facilititeiten. Maar niet iedereen heeft dat geluk. Omdat ons zoontje niets tekort zal komen, maar dit zeker niet voor iedereen op deze wereld even evident is, willen we graag ons steentje bijdragen opdat mamas en baby's in Afrika ook een veilige bevalling en geboorte en betere medische zorgen kunnen krijgen.

Beste familie & vrienden,

Het idee dat de geboorte van ons zoontje een bijdrage levert aan een betere wereld maakt ons als ouders enorm trots. Het zou ons dan ook een groot plezier doen als we, ter ere van de geboorte van Gabriël, samen een groot cadeau aan moeders in Afrika konden geven.
 
Liefs,
 
Daria, Benne, Lena & Gabriël
 
ps: Bijdragen vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar. Door de coronamaatregelen is deze belastingsvermindering zelfs 60% van het totale bedrag.
Voir tout

04/03/2021

Steven & Natasja Daenen-Pattyn

03/02/2021

Jan en Kelsey Van Eijgen - Knops

03/02/2021

Luc en Mia Bastin

01/02/2021

Taki Xouplakis (Taki)

25/01/2021

25/01/2021

Rene Lenaert

24/01/2021

Anastasios Giannopoulos

24/01/2021

Toon Neyens

19/01/2021

Barbara, Jan en William Bastin

15/01/2021

Luk Muizers

Voir tout

Laisser un message de soutien

 • TASSO SABINE PASCAL - 24/01/2021

  DIKKE PROFICIAT MET DE GEBOORTE VAN GABRIËL VANWEGE TASSO SABINE EN PASCAL
  WE ZIJN HEEL BLIJ EN FIER OM PETER EN METER TE MOGEN ZIJN VAN GABRIËL.
  FIJN DAT JULLIE ZO EEN PROJECT STEUNEN
  HET IS NIET VANZELFSPREKEND DAT IEDEREEN OP DEZE WERELD ALLES HEEFT LAAT STAAN DE GEWONE ZORGEN DIE EEN GEBOORTE MET ZICH MEEBRENGEN PROFICIAT MET DEZE KEUZE EN STEUNEN VAN DIT PROJECT
 • Pol & Chris - 14/01/2021

  Beste Benne en Daria

  Dikke proficiat met jullie zoontje. We hopen dat jullie het samen goed stellen en dat Gabriël een leuk speelkameraadje wordt voor Lena.
  Fijn dat jullie het Memisa-project steunen; we kunnen ons er helemaal in vinden.
  Hopelijk kunnen we jullie na het coronatijdperk eens komen opzoeken. Ondertussen mogen jullie altijd wat gezinsfotootjes doorsturen :) Lieve groeten van
  Pol en Chris
  [email protected] en
  [email protected]
Voir tout

Créez une liste de naissance et soutenez l’achat d’un échographe pour l’hôpital de Bokonzi (RD du Congo).